Delen met:

De vertaalfamilie

Mariet Verhoef-Cohen is de vertaler.

Mariet heeft in de loop der jaren bij veel bedrijven en multinationals als vertaler gewerkt en niet alleen in Nederland, maar ook in België (Xerox, Hercules) en Groot-Brittannië (Discovery Channel). In 1992 is zij haar eigen vertaalbureau in Zwolle begonnen en na de naamsverandering van Eurotranslations naar Bacolet Translations BV bestaan we nu alweer ruim 25 jaar. Mariet heeft de meeste contacten met de opdrachtgevers, vertaalt, redigeert en zij beantwoordt alle vragen van de vertalers. Kortom zij is de spin in het web.

Jan Pieter Verhoef is onze financiële man.

Jan Pieter heeft jarenlange financiële ervaring. Hij heeft bij diverse multinationals in binnen- en buitenland gewerkt en is binnen Bacolet Translations verantwoordelijk voor de financiële, administratieve en IT zaken.

Matthijs Verhoef regelt onze marketing, PR en website.

Matthijs is met zijn opleiding commerciële economie een waardevolle aanwinst met een frisse blik op de organisatie. Hij kijkt naar de toekomst en heeft natuurlijk ook contact met de opdrachtgevers. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Bacolet Translations en is hij nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwe website.